Végre itt van: a több mint 25 éve népszerű és sikeres (több mint 8 millió eladott példány!) Piatnik „Tick Tack Bumm” partijátékának felnőtt változata. A „Tick Tack Bumm Vibrations” című filmben nem csak a pikáns kategóriák keresőszavai teszik forróvá a dolgokat.

Az erős bogyóvörös színű bomba, amely köztudottan robbanással zárja a kört, még egy meglepetést tartogat: véletlenszerűen rezeg, és ismét megizzasztja a többi játékost.

A bomba véletlenszerű vibrálása a játék során új és különösen tetszetős. A rezgés olyan jokerré válik, amely egy szempillantás alatt váratlan fénypontokat nyújt.

A kezdő játékos felkapja a forró bombát, és a 220 kategória egyikét fedezi le. Most már csak gyorsan kell megfelelő szavakat találni, például a „felszedősorok”, „(nem)lehetséges pornócímek”, „kifogások a „nem ma, drágám”, „ez lóg” vagy „ez társadalmilag nem elfogadható” számára.

Amint elhangzott a szó, egy szempillantás alatt a következő játékos elé helyezed a bombát – mert senki sem tudja, mennyi idő alatt fog felrobbanni. Ha pont előtted robban fel, akkor elveszíted a kört, és büntetésként az asztalra tett kártyát veszed fel.

Korosztály: 18 – 99 év
Hányan játszhatják: 3 – 8 játékos
Játékidő: 30 – 40 perc
Nem

,

Gyártó

Ferdinand Piatnik & Söhne

Márka