Kreatív számolós játék
Ez a matematikai számolós játék aranyos pingvin alakkal vonzza a gyerekek figyelmét és serkenti kíváncsiságukat. Végezzünk néhány egyszerű matematikai feladatot, miközben ezzel az egyensúlyozó játékkal játszunk.
Interaktív tanulás: a pingvin játék tökéletes a 3 éves és idősebb gyermekek számára. Ideális taneszköz szülők, családok és tanárok számára, kiválóan alkalmas a többdimenziós tanulás ösztönzésére és megerősítésére otthon, iskolában, óvodában, korrepetálás során.
Biztonságos és kiváló minőségű: a pingvin egyensúlyozó játékok ABS műanyagból készülnek, amely biztonságos és nem mérgező. Gondosan faragott, sima felületű, tartós és tartós használatra alkalmas. Emellett a színes kialakítás az egész család számára szemet gyönyörködtető.
A csomag tartalma: a mérlegkészlet 30 kétoldalas kártyát, 19 kis pingvint, 1-10 digitális üzemmódot, 2 mérőlemezt, 1 pingvin mérleget, 1 alapot és egy használati útmutatót tartalmaz.

Amellett, hogy megtornásztatja az agy fogaskerekeit, fejleszti a gondolkodást és a logikai készséget is. Ezen felül fokozza a problémamegoldókészséget szórakoztató keretek között.

Játék menete: Húzzatok egy kártyát. Tegyétek a kártyán lévő számot, számokat vagy figurát a mérleg egyik oldalára, majd addig rendezzétek a másik oldalt, amíg egyensúlyban nem kerül a két oldal.

A termék tulajdonságai
Anyaga: Műanyag
Mérete: 17×34 cm
Szín: választható

Nem

,