50 Rendelhető

QMAN – AWM mesterlövész puska építőjáték (678 darab)

44 990 Ft

50 Rendelhető

Hivatkozás: TBX-13466

QMAN 52006 – AWM mesterlövész puska építőjáték (678 darab) – 8x-os nagyítású távcsővel, 2 tárral, 20darab szivacs tölténnyel

Többfunkciós modellfegyver készlet: 678 darabos építőjáték katonai fanatikusoknak, amelyből akár AK-47-es automata puska is építhető. A modellpisztoly egyesíti az építőkockákat és a játékpisztolyt, ami a gyerekeknek több szórakozást nyújthat, mint más játékok.
Biztonságos és szórakoztató: minden QMAN építő készlet megfelel az amerikai játékbiztonsági szabványoknak (CPSIA és ASTM), szagtalan, sima és csomómentes, színes és szilárd, stabil szerkezetű. Minden részlet komolyan megtervezett, a gyerekek számára könnyen játszható. Tartalmazza a markolatot, a ravaszt, a torkolatot, a célt, a csúszkát és a habszivacs lövedéket.
Valódi élmény: ez szinte 1:1 szimuláció mechanikus katonai lövész játék, és az automata tüzelés kialakítása, hogy a játék gyorsabb és biztonságosabb legyen. Ne feledje, hogy ne célozzon az emberek fejére és szemére. Emellett nem lesz túl intenzív és nem károsítja a célpontokat. Ideális ajándék gyerekeknek: a lövöldözős golyók a blokkok pontos összeszerelését igénylik, a helytelen összeszerelés befolyásolja a lövés élményét. A játékpisztoly tökéletes lövési funkciója érdekében kövesse az összeszerelési utasításokat, és gondosan végezze el az egyes lépéseket.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Hasbro

Márka