QMAN 1801 – 8 az 1-ben Szélvihar rendőrségi helikopter építőjáték (381 darab)

8 az 1-ben rendőrségi helikopter építő készlet: Ez a végső rendőrségi helikopter készlet izgalmas rendőrségi akciókat tartogat számodra. Tartalmaz egy nagy helikoptert és 8 féle rendőrségi repülőgépet és járműmodellt, például vészkijárati rendőrautót, gepárdszánkót, repülő helikoptert, katamarán járőrhajót, rendőrségi járőrkocsit, leszállóhajót, tukán vadászgépet, parti járőrhajót. Mindezek határtalan fantáziát adhatnak gyermekének.
Részletes realisztikus kialakítás, magas szimuláció: a nagy rendőrségi harci helikopter számos szuper nagy légcsavarral, levehető gépfegyverekkel, rakétákkal és nyitott pilótafülkével van felszerelve. Ideális 6 éves és idősebb fiúk és lányok számára, ezek a kreatív építőkockák segíthetnek gyermekednek az innovációban és új, érdekes és egyedi, eredeti alkotások létrehozásában.
Színes és átlátható útmutató: világos és élénk színekkel, könnyen érthető utasításokkal, konkrét lépésekkel, hogy a gyerekek ne hagyjanak ki semmilyen részletet. Kérjük, minden egyes lépést helyesen szereljen össze, hogy elkerülje a darabok elvesztését. A készlet kompatibilis a legtöbb nagy márkájú építőkockával és a városi égbolt rendőrségi helikopter építő készlettel.
Ezek az építőkockák kiváló minőségű ABS anyagból készülnek, amely biztonságosabb és tartósabb. Minden készletet minőség-ellenőrzés céljából tesztelnek, és garantáltan megfelelnek az ASTM szabványoknak.
Tökéletes ajándékötlet bármilyen alkalomra.

Nem

,

Gyártó

QMAN

Márka