Nagyszerű új elem a lovakkal és istállójukkal folytatott játékhoz! Egy állatorvos mozgatható kezekkel és lábakkal! Az állatorvos táskája nyitható-csukható!
A Schleich® állatfigurákat nagy odaadással, kézzel festik, a részletes kidolgozás lehetővé teszi, hogy a gyerekek játék közben észrevétlenül tanuljanak.
A Schleich új istálló játékát egészíti ki ez a készlet, amelyben 3 kedves állatfigura (kanca, csikó, malac), az állatorvos és sok nagyszerű kellék van. Az állatorvos táskájával a kezében az istállóhoz megy. Miközben az állatorvos megvizsgálja a csikót és kicseréli lábán a kötést, a kanca közelről figyeli, nehogy valami rossz történjen a kicsinyével. A kanca kíváncsian figyeli az állatorvost, amint kezeli a csikót, kicseréli lábán a kötést és meghallgatja szívverését a sztetoszkóppal. A csikó mamája természetesen aggódik, nehogy bántódása essék a kicsinek.
A szemtelen kismalac is ott van a tanyán, kihasználja, hogy senki sem figyel rá és elcsen néhány finom almát. Az orvosi vizsgálat után a csikó megnyugtatásul egy üveg tejet kap.
Termék szélesség cm: 19
Termék mélység cm: 5,5
Termék magasság cm: 11,5
Termék súly gr: 249,52

Nem

,

Gyártó

Schleich

Márka