Az állatorvosi rendelő számos játéklehetőséget kínál és nagyszerűen kiegészíti a Schleich Farm World többi játékát! A készlet sok állatfigurát és kelléket tartalmaz, amelyekkel órákig lehet játszani.
Van például röntgen készülék és forgatható vizsgáló lámpa. A Schleich® Farm World sorozat állatorvosi rendelőjében szükség esetén bármelyik állatot kezelni lehet. A rendelő szakszerű felszerelését használva az állatorvosnő gyorsan meg tudja gyógyítani valamennyi apró páciensét és azután hazatérhet a tanyára. A Schleich® Farm World sorozat állatorvosi rendelőjében az állatokat szeretettel kezelik és helyreállítják egészségüket. Az állatorvosnő mindent megtesz a gyógyítás érdekében, ehhez minden szükséges eszközzel rendelkezik a rendelőben.
A falra erősített röntgenkészülék segítségével az állatorvosnő meg tudja vizsgálni az asztalra fektetett pácienst és az eredmény alapján gyorsan el tudja dönteni, hogy milyen gyógyszerekre van szükség. A rendelőben van mérleg is, amellyel meg lehet mérni a beteg nyuszi súlyát, az adat segít a diagnózis felállításában és a gyógyításban.  Jöhet a következő páciens!
Termék szélesség cm: 39
Termék mélység cm: 11
Termék magasság cm: 23
Termék súly gr: 848,2

Nem

,

Gyártó

Schleich

Márka