Ben és Sarah órákig mókázhat és piknikeset játszhat a Schleich® faházban. Mindenki álmodozott már arról, hogy saját faháza legyen. A készletben nagyon sok kellék van, amelyekkel órákig lehet játszani.
A készlet 2 emberkét, 4 állatfigurát és számos kelléket tartalmaz. A Schleich állatfigurákat nagy szeretettel, kézzel festik, a részletes kidolgozás lehetővé teszi, hogy a gyerekek játék közben észrevétlenül tanuljanak. A gazda családjának két gyermeke, Ben és Sarah órákig mókázhat, játszhat, pikniket is tarthat a Schleich® faházban. Miközben Ben figyeli az állatokat a teraszról, Sarah lecsúszik a csúszdán. Kutyusa már várja őt.
Sarah a létrán visszamegy a faházba. Az aranyos Beagle kiskutyát könnyű felvinni a kényelmes faházba egy emelőcsiga segítségével. Mindannyian együtt tudnak játszani. A sündisznónak is saját otthona van a fatörzs üregében, a madárka és szereti a saját kis birodalmát a levelek között.
A készlet 2 emberkét, 4 állatfigurát és számos kelléket tartalmaz. A készlet jól kiegészíti a 42407 számú nagy tanyát, amelyet külön lehet megvásárolni.
Termék szélesség cm: 40
Termék mélység cm: 34,5
Termék magasság cm: 10,5
Termék súly gr: 1735

Nem

,

Gyártó

Schleich

Márka