Hannah készül a következő vadnyugati lovasversenyre, amelyet Lakeside-on rendeznek. A készletben nagy választék található az olyan akadályokból, mint a hordók és rudak, így szórakoztató játéklehetőséget nyújt. A figurák csak ebben a készletben vásárolhatók meg!
A lány karja mozgatható! A figura, nyereg és zabla leemelhető a lóról! Az akadályok állíthatók! A Schleich® Horse Club sorozat részeként ajánlott vadnyugati lóverseny készlet tartalmazza az izgalmas hordóversenyt is. Egy valódi vadnyugati lóverseny programjában mindig szerepel a népszerű hordó verseny, amelynek lényege, hogy a résztvevők minél gyorsabban megkerüljék a hordókat. A színes hordókon túlmenően a Schleich® Horse Club sorozat részeként ajánlott vadnyugati lóverseny készlet tartalmaz tetszés szerint állítható akadályokat is. A készlet így számos lehetőséget ad Hannának a versenypálya kialakítására.
A mozgatható kezű lányfigurán túlmenően a készlet tartalmazza a Tennessee Walker fajtájú szép kancát, leemelhető nyereggel és zablával.
Termék szélesség cm: 29,4
Termék mélység cm: 9,5
Termék magasság cm: 11,1
Termék súlya gr: 263,7

Nem

Gyártó

Schleich

Márka