Tom felkészíti Mia-t első lóugrató versenyére, miközben a cica figyeli őket. A készletben benne van minden kellék és felszerelés, amire egy lóugrató verseny megtartásához szükség van. A kerítéselemeket fel lehet használni egy kifutó kialakítására Mia lova számára. A figurák csak ebben a készletben vásárolhatók meg!
A lányfigura karjai mozgathatók! A Tom figura tud ülni. állni és tárgyakat megfogni! A nyereg, zabla és takaró levehető a lóról. A kerítés elemek bármilyen változatban összekapcsolhatók. A Schleich® Horse Club lóugrató készlete tartalmaz mindent ami az ugratás gyakorlásához szükséges. A kislány, Mia tökéletesen fel tud készülni első lóugrató versenyére a Schleich® Horse Club készletével. Tom, a lovaglás oktató a hám segítségével irányítja a lovat és finoman csettint az ostorral – arra tanítja a lovat, hogy egyenletes tempóban fusson körbe a kerítés elemeken belül, amelyeket tetszőlegesen lehet összekapcsolni.
Hannah húgának, Mia-nak mozgatható karja van, így át tudja venni és magasba emelni a nagy, aranyszínű trófeát. A nyereg, zabla és takaró a gyakorlás után levehető a lóról és elhelyezhető a felső polcon. A barna cica érdeklődéssel figyeli az eseményeket és bebújik kis kényelmes kosarába.
Termék szélesség cm: 21
Termék mélység cm: 11
Termék magasság cm: 17
Termék súlya gr: 477,8

Nem

Gyártó

Schleich

Márka