Bayala®-ban aranyos utódok születtek! A szárnyas bébi oroszlánok kiképzése során két aranyos kis oroszlán kölyök, kis szárnyakkal, már játékosan próbálgatja repülési tehetségét az emelvényeken és a libikókán. Vidám nyávogásuk játék közben annyira elragadó, hogy játékukkal elvarázsolják az egész tündér királyságot.
A szárnyas bébi oroszlánok kiképzése hatalmas esemény bayala®-ban! Mivel a két oroszlánbébi hamarosan fenségesen fog repülni a levegoben.
De mivel még minig kicsik a szárnyaik, a földön gyakorolják a repülést különbözo kellékek segítségével. Van egy boltívük két dobogóval és egy gyuruvel, amin keresztül futni, ugrani vagy repülni tudnak. De ez még nem minden: mancsával az oroszlánbébi mindent könnyedén megfordíthat, és libikókává alakíthatja a pályát, amelyen vidáman hintázhatnak és vadul tombolhatnak. Miközben gyakorolják trükkjeiket, sok vicces dolog történhet, néha még az is elofordul, hogy egyikük kiesik a libikóka kosarából. A környéken mindenki hallja boldog nyávogásukat, és örömmel nézik az aranyos szárnyas kiscicákat. 

Nem

,

Gyártó

Schleich

Márka