Az istálló épület egy új, központi elem a Schleich Farm World-ben. Az aprólékosan kidolgozott kellékek és a változatos elemek tartalmas és szórakoztató játékra ösztönzik a lóbarát gyermekeket.
A készletben új elemek vannak, köztük több is kifejezetten kislányoknak tervezve, mint például a szép virágok és a rózsaszín ápolószeres doboz. Minden megvan a szórakoztató játékhoz: figurák és nagyszerű kellékek.
A leemelhető tetőt a kifutóval kombinálva kialakítható a szabadtéri versenypálya. Mozgathatóak az ajtók és a tetőtéri ablakok is. Az istállóban rekeszek, etető vályú és nyereg/kantár tartók vannak. A lovak neveit matricára lehet írni. A kellékek lovaglásnál, etetésnél és a lovak gondozásánál használhatóak. Számos bámulatos játéklehetőség.
Az istálló épülete kitűnő minőségű műanyagból készült. Az összeszereléshez nincs szükség szerszámokra. Az aprólékosan kidolgozott istálló modellel azonnal játszani lehet. Az istálló a zöld ajtókkal és rózsaszínű ablakokkal nagyszerű benyomást kelt. Lissi és a többi kislány már nagyon várja a játék kezdetét. A lovak benn állnak az istállóban. Bálában áll a szalma és a takarmány, de mindenki először lovagolni akar. „Az új istálló készen áll” kiáltja izgatottan Lissi és gyorsan beszáll édesanyja autójába. Az autó máris indul. “Remélem, hogy a valóságban is olyan szép, mint ahogyan a tulajdonos, Miller úr ígérte” – mondja Lissi. Amint megérkezik az autó, Lissi azonnal kipattan és keresi az új istállót. “Hűha, ez még annál is szebb, mint ahogyan elképzeltem!” – lelkesedik.
Az istálló a zöld ajtókkal és rózsaszínű ablakokkal valóban egyszerűen hihetetlenül jól néz ki. Lissi az autótól gyorsan az istálló épülethez szalad. Kedvenc arab kancája már bent áll a rekeszében. “Nagyon hiányoztál nekem!” – kiáltja Lissi. Az a két nap, amíg várni kellett kettőjük új találkozására éveknek tűnt. Megöleli a lovát és megy az etető ládáért, amelyben alma és sárgarépa van. Lissi megeteti Stellát és utána végre mehetnek lovagolni. Milyen csodálatos nap! A nap süt, a fiatal arab csikó fickándozik a kifutóban, a madarak énekelnek és Lissi el van ragadtatva az új istállótól. Később Lissi lekeféli és ismét megeteti a kancáját, majd megajándékozza egy vadonatúj takaróval.
Termék szélesség cm: 57
Termék mélység cm: 14
Termék magasság cm: 38
Termék súly gr: 4640

Nem

Gyártó

Schleich

Márka