A Schleich Farm Life sorozat januártól új lófajtákkal bővül, és megjelennek a legnépszerűbb állatfigurák új változatai is.
Újdonságok a lovak világában: díszített sörények és farkak, göndör szőrzet nagy részletességgel és változatossággal kidolgozva – kicsi kecsestől a nagy és erős állatokig.
Nagyon érdekes egy egész lócsaládot tartani és újabbnál újabb darabokkal kiegészíteni a gyűjteményt. A Tinker lócsalád tagjainak nagyon szép tarka bőre, fenséges sörénye, vastag farka és különleges bokaszőrzete van: A Tinker családba tartozik a hatalmas Shire ló, az erős Clydesdale, a méltóságteljes Friesian és a biztos lábon álló Dales póni.
Ezeket a fajtákat az Egyesült Királyságban és Írországban tenyésztették azzal a céllal, hogy vontatásra alkalmas, erős munkalovakat kapjanak. A tenyésztés során nem csak a fizikai tulajdonságokra, hanem a lovak természetére is nagy figyelmet fordítottak, fontosnak tartották, hogy az állatok nyugodtak és megbízhatóak legyenek. A Tinkert ma ezekkel az adottságokkal ismerik és szeretik, ezért gyakran terápiás célra is használják.
Termék szélesség cm: 14
Termék mélység cm: 4,5
Termék magasság cm: 11
Termék súly gr: 153

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Schleich

Márka