A Hasbro Star Wars kollekciójából: A gyermek beszélő plüssjáték karakterhangokkal és kiegészítőkkel! A galaxisban semmi sem olyan aranyos, semmi sem aludt annyit, semmi sem kortyolt több levest, és semmi sem tanult meg irányítani az Erőt, mint A Gyermek a Disney Pluson futó, The Mandalorian című sikersorozatból! Lehet, hogy úgy néz ki, mint „Baby Yoda, de ezt a szeretetre méltó kis lényt úgy hívják, hogy a Gyermek – és most te lehetsz a védelmezője ezzel a plüss plüss plüss játékkal a Star Warsból, a legaranyosabb kis köntösbe öltözve, amit valaha láttál Mos Eisley ezen oldalán. A mozgatható karok segítségével a gyerekek úgy tehetnek, mintha az Erő karnyújtásnyira lenne tőlük, míg a játék puha plüss testének összenyomásával a karakter hangjai aktiválódnak! A szívünk úgy olvad, mint a Beskar acél a mandalori kovácsműhelyben. A Star Wars termékeket a Hasbro a Lucasfilm Ltd. licencével gyártja. A Hasbro és minden kapcsolódó kifejezés a Hasbro védjegye.

A GYERMEK: A rajongók „Baby Yoda”-nak hívják, de ezt a szerethető karaktert csak Gyermekként ismerik, és most a 3 éves és idősebb rajongók a Gyermek saját, ölelkezős változatával egészíthetik ki Star Wars gyűjteményüket (és lefekvési rutinjukat). A gyerekek megszoríthatják a The Child beszélő plüssjáték puha testét, hogy meghallgassák a Disney Plus The Mandalorian című sorozatban szereplő karakter imádnivaló hangjait! Merjük megkockáztatni, hogy ne olvadj el!

STREAMING SOROZATON ALAPULÓ, KARAKTER ÁLTAL IHLETETT KIEGÉSZÍTŐK: Tartalmazza az élőszereplős TV-sorozaton alapuló, karakter-ihlette kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik a rajongók és gyűjtők számára, hogy elképzeljék a Star Wars galaxis jeleneteit. A Star Wars The Child Talking Plus plüssjáték a Disney Plus sorozat popkulturális jelenségének stílusát követi Puha és puha plüssjáték: A puha plüss test lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szorosan összebújjanak a Star Wars galaxis eme imádnivaló karakterével.

– Tartalmazza: beszélő plüssjáték, csontleves tál és Sorgan béka.
– A figura méretaránya: 7,5 hüvelyk
– 3 éves kortól
– FIGYELMEZTETÉS: Apró alkatrészek keletkezhetnek. Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek számára.

Nem

,