-9%
Elfogyott

Supermag Projects Multicolor 85 darabos mágneses építőjáték

Original price was: 14 290 Ft.Current price is: 12 990 Ft.

Elfogyott

Hivatkozás: TBX-22969

A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Multicolor 85 db-os mágneses építőjáték
Bemutatkozik a Supermag Project Multicolor 85 db Ultimate Set, ahol a kreativitás nem ismer határokat! Építs nagyszerű szerkezeteket, hozz létre mozgó tárgyakat, és tervezz dinamikus formákat, amelyek ellenállnak a gravitációnak. Hagyd szárnyalni képzeleted, miközben felfedezed a mágneses konstrukcióban rejlő lehetőségeket. A Supermag Project Multicolor 85 db Ultimate Set tökéletes az ambiciózus építők számára, akik készek kreativitásukat új magasságokba emelni.
Indulj el egy rendkívüli építési utazásra, és tapasztald meg a mágneses játék valódi erejét!

A készlet tartalma:
– 12 db rövid rúd
– 8 db hosszú rúd
– 16 db kör
– 9 db gyűrű
– 24 db fémgolyó
– 8 db hárömszög panel
– 8 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm
Csomagolás mérete: 38,5 x 4,8 x 25 cm

5 éves kotól ajánljuk.

Életkor

Korosztály

Nem

,