Új tagokkal bővült a Sylvanian közösség, ismerkedj meg a Dió mókuscsaláddal!

Cedric szereti az ácsmunkát, és nagyon jól is csinálja! Mindig egyedi dolgokat talál ki, amiket más Sylvaniaiaknak készíthet. Sok meglepő dolgot készít, amit még senki sem látott. Csak a családja tudja, hogy sok olyan projektje is volt, ami rosszul sikerült – ezeket a raktárában tartja elrejtve!

Yardley szeret beszélgetni a többi Sylvaniannal. Nagy hasas nevetése gyakran hallatszik, és mindig vannak körülötte barátai. Nagyon büszke bozontos, fényes szőrű farkára, és minden este lefekvés előtt igyekszik kifésülni.

Ralph tele van energiával, és imád fára mászni. Amikor a kisöccse, Ambrose lufija fennakadt egy magas fán, Ralph felmászott és egy szempillantás alatt visszaszerezte. Azt állítja, hogy Sylvanian Falu összes fájára felmászott, de senki sem tudja, hogy ez igaz-e.

Sáfrány szereti a sárga dolgokat. A szobáját az általa gyűjtött sárga dolgok díszítik, a sárga virágoktól a sárga szalagokig. A gyűjteményében a legkedvesebb dolog a sárga fotóalbuma, amely tele van értékes emlékekkel. Az egyetlen sárga dolog, amit nem szeret, az a citrom – túl savanyú neki!

A terméket 3 éves kortól ajánljuk.

Ezt a terméket így is ismerheti: Sylvanian Families Erdei Mókus család szett

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

MGA Entertainment

Márka