Bino world of toys munkapad szerszámokkal, játék gyermekeknek 3 éves kortól (fa játék kiegészítőkkel, elősegíti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt, gyermekjáték 50 darabbal), többszínű
A Bino world of toys munkapad szerszámokkal optimális gyermekgondozási kiegészítő és játék 36 hónapos korú gyermekek számára. Amellett, hogy a kis kézművesek jól szórakoznak a motoros játékkal, a kéz-szem koordináció, a kézügyesség és a motoros készségek is fejlődnek. A kreatív szerepjátékban a gyerekek egyedül vagy csoportosan szabadjára engedhetik a fantáziájukat. A tömör, stabil fa tartós, és a kis testvéreknek is sok örömet okoz. Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
ANYAG: Fa
Méret: 38 x 39 x 22 cm
Szín: többszínű
A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. A Bino & Mertens ma már több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka