Mertens Wooden Multi-Car, fa játék, (játék 3 éves kortól, 30 részből álló, műanyag utánfutóval – munkapaddá alakítható, mérete kb. 31,5 x 21,5 x 15,5 cm), többszínű
A Mertens Wooden Multi-Car a gyerekek szemét csillogásra készteti! 3 éves kortól alkalmas, és 30 részből áll. Az utánfutó műanyagból készült, és kihajtható, hogy munkapadot alkosson, így a kis építők szabadjára engedhetik kreativitásukat. Emellett a kis felfedezők motorikus készségeit és szem-kéz koordinációját természetes módon ösztönzik, anélkül, hogy a szórakozást elhanyagolnák. A játékautó ideális ajándék a következő születésnapra vagy nyaralásra, és élénk színeivel és számos kézműves lehetőségével mosolyt csal a gyerekek arcára. Minden termékünk nemzetközileg elismert tesztlaboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
Méretek: 31.5×21.5×15.5 cm
Szín: Többszínű
Anyag: Fa
A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fából készült játékokat kínálunk, amelyek a korai nevelésen keresztül a fiúk és lányok fejlődésének tudatosítását szolgálják, és hozzájárulnak a pozitív szellemi és társadalmi fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotoros készségeken, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és még sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

Gyártó

Mertens

Márka