Bino world of toys készségfejlesztő kocka, játék gyermekeknek 1 éves kortól (fa játék 5 különböző játéklehetőséggel, elősegíti a motoros készségeket, gyermekbarát kialakítás), többszínű.
A Bino world of toys motoros kocka optimálisan van kialakítva az 1 éves korú gyermekek kezére. A színes, gyermekbarát kialakítású kocka nem csak vonzó, de sokat is tud nyújtani! Mind az 5 oldalon különböző játékokat lehet játszani, ami segít fejleszteni a gyermek motoros készségeit, kézügyességét és vizuális érzékelését. A robusztus fa teszi ezt a gyermekjátékot hosszú élettartamú társsá. Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
ANYAG: Fa és műanyag
Méret: 23 x 22 x 34 cm
Szín: Többszínű

A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. A Bino & Mertens ma már több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka