Szórakoztató és színes padkalapácsos játék kisgyermekeknek. Alkalmas a legkisebbek motorikus készségeinek és koncentrációjának fejlesztésére. A felhasznált színeket kifejezetten a fából készült játékokhoz fejlesztették ki, és ellenállnak a gyermekek nyálának. Egy játék, amely biztosan felkelti gyermeke kíváncsiságát és sokáig fenntartja a figyelmét!
Méret: 21,5x9x12 cm

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatás révén a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.
A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. .ma a Bino világszerte több mint 35 országban ismert, elismert márkája a fa játékoknak. A termékfejlesztés során mindig a fentiekre összpontosítunk. Alapelvek. Minden termékünk nemzetközileg elismert tesztlaboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka