Bino World of Toys – Fa teknős kalapálós játékm kiváló minőségű fából készült. A nagyon masszív és robusztus fának köszönhetően a játék hosszú élettartammal bír, amit később még a kistestvérek is élvezni fognak. Ideális kiegészítő a gyerekszobába.

Jellemzői
– 2 éves kortól
– Megfelel az uniós biztonsági irányelvek követelményeinek
– Méretek: 25,6 x 10,9 x 19 cm
– Súly: 602 gramm
– Szín: többszínű

Játékos tanulás
Ennek a bébi játéknak a szórakozás áll a középpontjában, de közben a motoros készségek és a szem-kéz koordináció is fejlődik.

Kifejezetten a kisgyermekek kezére tervezve
A fából készült játék különösen tartós, és kifejezetten úgy készült, hogy a gyerekek könnyen meg tudják fogni és tartani.

Biztonságos és védett
Így nem kell aggódnia, fából készült játékainkat nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsították, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai nevelésen keresztül a fiúk és lányok fejlődését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és társadalmi fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika gyakorlása, a szem-kéz koordináció edzése, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját. Ezek kihívást jelentenek a gyermek kreativitására, érzékenységére és koncentrációjára, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünk megfelel az uniós biztonsági irányelvek követelményeinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka