A Bino képkocka egy szuper játék, amely leköti a gyerekeket a nyaralás és az utazások alatt. A környezet színes és vonzó állatmotívumaival rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. A kisgyermekek a sablon szerinti elrendezéssel megismerkednek a kirakós módszerrel. Így a kirakós játékok nemcsak a kicsik gondolkodását és problémamegoldó képességét, hanem a motoros készségeket, valamint a szem és kéz koordinációját is támogatják. A kocka és a kirakós darabjai fából készültek, így rendkívül masszívak és ellenállók. Ideális ajándék gyerekeknek.

Méretek: 20 x 5 x 13 cm
Anyag: fa
Szín: színes
Korosztály: 18 hónapos kortól

Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.
A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai promóció révén a fiúk és lányok fejlődésének tudatosítását szolgálják, és hozzájárulnak a pozitív szellemi és társadalmi fejlődéshez. A motoros képességek, a szem-kéz koordináció, a szerepjáték ötletek és sok más egyéb játék és tanulás áll termékeink középpontjában. Ezek a játékok a gyermek kreativitását, érzékét és koncentrációját igénylik, és hatással vannak a kisgyermekek vizuális kézügyességére. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő német tradicionális márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert fából készült játékmárka, több mint 35 országban. A terméktervezés során a figyelmünk mindig a fent említett alapokra irányul. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka