Nagy betétes kirakós játék tanyasi állatokkal. Ismerd meg a különböző állatok mindennapjait, milyen farmépület milyen célt szolgál játékos formában, 31 kirakós darab segítségével. Edzi a finommotoros képességeket és a fogás technikáját. A puzzle darabok kis műanyag dugókkal vannak ellátva, amelyek segítenek gyermekednek az állatok megfogásában és manipulálásában. Rétegelt lemezből készült.
Korhatár: 36 hónapos és idősebb gyermekek számára. Figyelem! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert az apró részek eltávolíthatók és lenyelhetők.
Méret kb. 45×1,5×35 cm

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka