Kreatív játék gyerekeknek egy fadobozban a „farm” témakörében, a doboz mindkét oldalán használható fedéllel. A csomag mágneses alkatrészeket tartalmaz, amelyekkel a gyerekek különböző képeket tudnak összerakni a mágneses táblán. Egyik oldala mágneses, és filctollal írható és letörölhető, a hátoldala táblás, krétával írható és letörölhető. A filctoll radírral és a kréta tartozék. 102 darab.
Korosztály: 36 hónapos kortól. Figyelem! 3 év alatti gyermekek számára felnőtt felügyelete mellett, a levehető, lenyelhető kis alkatrészek miatt.
Méret kb. 31×23,5×3,5 cm

Bino
A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatással a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlása, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek. Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka