Bino fa építőkockák kisgyermekeknek – Népszerű játék, amely már a legkisebbeket is szórakoztatja, alkalmas a különböző készségek mindennapi elsajátítására! A vödör a kockák tárolására szolgál, és fogantyúval van ellátva a könnyű szállításhoz.
1. A kockákat úgy tervezték, hogy biztonságosak és alkalmasak legyenek a kisgyermekek keze számára. kiváló minőségű tömör fából készültek és precízen faragottak.
2. az 50 darabból álló, szivárványszínű fakockákból álló készlet végtelen szórakozást nyújt az építéssel és újjáépítéssel, segít a különböző méretek, formák, ellentétek (nagy/kicsi, felső/alsó) és más térbeli és számolási készségek megismerésében. a játék segít az értelem és a logikus gondolkodás fejlesztésében, valamint a finommotoros készségek gyakorlásában.
3. a játék kifinomult kialakításának és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulják felismerni az alapvető formákat és színeket. gyermeke imádni fogja építeni és újraépíteni ezeket a színes építőkockákat, amelyek biztosan felébresztik a gyermek kíváncsiságát és hosszú ideig szórakoztatják!
A termék megfelel az en 71 játékbiztonsági szabvány műszaki követelményeinek és megfelel a 2009/48/ irányelv követelményeinek. a játék 12 hónapos kortól alkalmas.
Méretek: 35×2,3×25 cm

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka