A traktor és az ABC pótkocsi fából készült és nagyon rugalmas. A függesztéken 15 kocka van különböző motívumokkal, számokkal és betűkkel ábrázolva. Nagyszerű traktor a járműveket szerető gyerekeknek, extra nagyszerű tanulási hatással. A gyerekek ujjaikkal követhetik a betűket, számokat és motívumokat, így jobban megjegyzik a mozdulatokat. Így a gyermek később könnyebben követheti az iskolában, mert már ismeri a betűket és a számokat. Gyermekeknek 36 hónapos kortól. Figyelmeztetés: Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára a lenyelhető apró részek miatt.

A méret 40x11x8,5 cm.

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka