Bino world of toys kerek fészekhinta, hinta 3 éves kortól (PP tálcás hinta, zárt ülés a puha üléshez, átmérő kb. 100 cm, 150 kg-ig terhelhető), Zöld
A Bino world of toys kerek fészekhinta a gyerekszoba optimális kiegészítője! De a játék nem csak a gyerekszobában használható, a hinta a kicsiknek kint is nagyszerű. A kerek lemez nagyobb biztonságot nyújt, mivel a gyerekek nem tudnak nekimenni a szélének, az ülés pedig extra puha és kényelmes. Így semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy órákig játsszanak! Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
Átmérő: kb. 100 cm
Terhelhetőség: max. 150 kg
Szín: zöld
A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka