Bino world of toys kerek fészekhinta, hinta 3 éves kortól (PP tálcás hinta, beltéri és kültéri használatra alkalmas, átmérő 60 cm, terhelés 100 kg-ig), narancssárga
A Bino world of toys kerek fészekhinta a gyerekszoba optimális kiegészítője! De a játék nem csak a gyerekszobában használható, a hinta a kicsiknek kint is nagyszerű. A kerek lemez nagyobb biztonságot nyújt, mivel a gyerekek nem tudnak nekimenni a szélének, az ülés pedig nagyon kényelmes. Így semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy órákig játsszanak! Minden termékünk nemzetközileg elismert tesztlaboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
Átmérő: kb. 60 cm
Terhelhetőség: max. 100 kg
Szín: narancssárga
A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka