Mertens ló hanggal, lójáték, ló, amire rá lehet ülni, (gyermekjáték 3 éves kortól, lóhang gombnyomásra, levehető nyereg, méret kb. 26x31x16 cm), piros

A Mertens ló hang funkcióval egy nagyszerű kiegészítő és játék a gyermekek számára 36 hónapos kortól! Nemcsak rengeteg szórakozást nyújt, hanem a motoros készségeket és az érintésérzéket is elősegíti a ló játékkal, egészen mellékesen. Az álló ló nagyon stabil és tartós, ami azt jelenti, hogy még a kisebb testvérek is nagyon jól fognak szórakozni a plüss lóval. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.
Méret: 26x31x16 cm
Szín: Piros
A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fából készült játékokat forgalmazunk, amelyek a korai nevelésen keresztül a fiúk és lányok fejlődését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitív szellemi és társadalmi fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika gyakorlása, a szem-kéz koordináció edzése, a szerepjátékok ötletei és még sok más, a termékeink alapját képezik. Ezek kihívást jelentenek a gyermek kreativitására, érzékenységére és koncentrációjára, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka