Aranyos, színes és puha plüss elefánt. Anyaga 100% poliészter – polisztirol gyöngyökkel töltve. A felület könnyen tisztítható nedves ruhával.
Korosztály: újszülött kortól ajánlott. Figyelmeztetés: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.
Méret kb. 35x26x16 cm.

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.
A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. Ma a Bino a fából készült játékok jól ismert, elismert márkája a világ több mint 35 országában. A termékfejlesztés során mindig a fentiekre összpontosítunk. Alapelvek.
Minden termékünk nemzetközileg elismert tesztlaboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka