Szép színes teherautó utánfutóval, amely az állatok szállítására használható. A készlet tartalmazza a teherautót pótkocsival, zsiráfot, vízilovat, zebrát és krokodilt. A szép színek segítségével gyermeked órákig játszhat megszakítás nélkül. Ez a kialakítás ösztönzi a fantáziadús játékot, miközben egyidejűleg elősegíti a koordinációt és a finommotoros készségek fejlődését. Alkalmas 18 hónapos kor alatti járműszerető gyermekek számára. Méretek: 27 x 9,5 x 9 cm.

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlása, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. Ma a Bino a világ több mint 35 országában ismert, elismert márka a fa játékok terén.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka