BiOBUDDi BB-0013 lego-duplo kompatibilis bio építőjáték 100 darab építőkocka
Ebből a 100 darabos építőkészletből a gyerekek számtalan dolgot felépíthetnek, minden a fantáziájukon múlik. Legyen repülőgép, hajó vagy esetleg mindkettő, a BiOBUDDi Tanulj építeni III. építőjáték szett elegendő építőkockát tartalmaz kreativitásuk megvalósításához. Sőt a szülők az építőkockákat matricákkal díszíthetik, hogy ötletes játékra ösztönözzenek. A nagyméretű lego-duplo kompatibilis építőelemek kimondottan kicsi kezekbe valók, biztonságosak, tartósak és környezetbarát anyagból készülnek.

Ezek az izgalmas és színes BiOBUDDi játékok bio alapanyagokból, pontosabban cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért gyermek- és környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatók és biztonságosak is.

A kockákkal való építés fejleszti a kicsi szem-kéz koordinációját, kitartását, valamint finommotoros, térbeli és kognitív készségeit. A gyerekek játszva gyakorolják a fontos életkészségeket. Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Oktató jellegű ajándékot keresel gyermekednek? A BiOBUDDi termékek környezetbarátak, oktató jellegűek és szórakoztatóak!

Műszaki adatok:
100 színes építőelem
Elemekre ragasztható matricák
Kézikönyv
Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka