BiOBUDDi BB-0008 bio építőjáték 2 alaplappal
60 db-os fiús építőkocka szett két alaplappal. A színes, felmatricázható építőelemek vidám és fantáziadús játéklehetőséget biztosítanak a gyerekeknek. A készlet 1,5 éves kortól ajánlott, és elemei kompatibilisek a duplo építőelemekkel. A kicsik most megépíthetik saját fantáziavilágukat a BiOBUDDi Tanulás – Alkotni jó építőelemekkel! A lehetőségek végtelenek, ezért keltsd fel gyermeked fantáziáját, és építsetek együtt. A BiOBUDDi-val való építés ösztönzi a gyerekeket a kreatív, szociális, érzelmi és finommotoros készségek fejlesztésére.

A bio alapú építőelemek cukornádnövények maradványaiból Hollandiában készülnek. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatók, újrahasznosíthatók és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A szülők különböző képekkel díszíthetik a színes elemeket, hogy életre keltsék a fantáziavilágot! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt..

A BiOBUDDi egy szép születésnapi ajándék 18 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára! Kombináld a készletet másik „Tanulás” készlettel, hogy nagyobb vagy összetettebb dolgokat építhessetek.

Műszaki adatok:
60 színes építőelem és két alaplap
Elemekre ragasztható matricák
Kézikönyv
Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Nem

Gyártó

BiOBUDDi

Márka