Fedezze fel a végtelen kreativitást ezzel a BiOBUDDi építőkocka játékkészlettel!
Engedje szabadjára gyermeke fantáziáját, és nézze, ahogy kreativitása kibontakozik. Ez az innovatív játékkészlet kifejezetten 1,5 és 6 év közötti gyermekek számára készült, és kaput nyit a szórakozás és a tanulás világába. A gondossággal és környezettudatossággal készített minden BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Környezettudatos kivitelezés:
A BiOBUDDinál a fenntarthatóság a vállalat tevékenységének középpontjában áll. A játékok büszkén készülnek növényi alapú, környezetbarát anyagokból, amelyek biztonságosak a gyermekek és a bolygó számára. Ha a BiOBUDDi-t választja, tudatos döntést hoz egy szebb, zöldebb jövő érdekében.

Ösztönözze gyermeke kreativitását, motorikus képességeit és környezettudatosságát a BiOBUDDi 39 darabos építőkocka játékkészlettel. Hozza haza a fantáziadús játék örömét még ma! A környezetbarát építőkockák nemcsak újrahasznosíthatók, hanem fenntarthatóak is, és szórakoztatóvá teszik a tanulást.

A kockákkal való építkezés számtalan órányi szórakozást nyújt, és lehetőséget biztosít a finommotoros készségek erősítésére is. Amikor a gyerekek elsajátítják az alapvető finommotoros készségeket, akkor az egyszerű problémamegoldás és a térbeli intelligencia használata révén továbbfejleszthetik kognitív gondolkodási képességüket. Ezért a BiOBUDDi az egyik leghasznosabb ajándék a gyermekek számára. Építsen tornyot, állatot vagy várost a BiOBUDDi építőkockákból! Tökéletes ajándékot keres egy kétéves gyereknek? A BiOBUDDi termékek szórakoztatóak, tanulságosak és megfelelnek az európai biztonsági szabványnak.

Kombinálja a készletet a Farm vagy a Vadvilág készlettel.

Specifikációk:
39  építőkocka: Merüljön el a színek szivárványában a 39 kiváló minőségű, színes építőkockával. Ezeket a kockákat átgondoltan úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek a kis kezek számára, miközben végtelen lehetőséget kínálnak az építésre és a fantáziadús játékra.

Egy stabil alaplap: A készlet egy stabil alaplapot tartalmaz, amely gyermeke alkotásainak alapjául szolgál. Akár tornyosuló felhőkarcolókat, akár állatokat építenek, ez az alaplap stabilitást és végtelen lehetőségeket biztosít.

Matricás lapok a személyre szabáshoz: Hagyja, hogy gyermeke kreativitása megcsillogjon, ha a készletben található matricás lapokkal személyre szabja alkotásait. Akár ablakokat szeretnének az épületeikhez, akár karaktert adnának a járműveiknek, ezek a matricák kellemes, személyes jelleget adnak.

Többféle kézikönyv az építési inspirációhoz: Ösztönözze a problémamegoldást és a finommotoros készségeket a több kézikönyv segítségével, amelyek izgalmas építési projekteken keresztül vezetik végig gyermekét. Ezek a kézikönyvek beindítják a kreativitásukat, és segítenek nekik az alapvető kognitív képességek fejlesztésében, miközben szórakoznak.

Ezt a terméket így is ismerheti: BiOBUDDi BB-0007 | legó-duplo-kompatibilis bio építőjáték alaplappal | Tanulás – Alkotni jó (lányoknak)

Életkor

, , , ,

Korosztály

, ,

Nem

Gyártó

BiOBUDDi

Márka