Bemutatjuk az Ételek építőjáték készletet – egy bájos és környezetbarát játékot, amely 1,5 és 6 év közötti gyermekeket vezet be az ételek lenyűgöző világába.

A készlet egy egyedülálló építőkocka játék, amely ötvözi a játék örömét az élelmiszerek felfedezésének oktatási előnyeivel. Minden egyes kocka egy másik élelmiszert képvisel, a gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a tejtermékeken át a pékárukig és a péksüteményekig. A gyerekek egymásra rakhatják, rendezhetik és létrehozhatják saját kulináris alkotásaikat, miközben megismerkedhetnek az élelmiszerek változatos választékával.

Ezek a kockák Hollandiában készültek fenntartható anyagok felhasználásával. A cukornád mellékáram felhasználása biztosítja a csökkentett szénlábnyomot, és hozzájárul bolygónk zöldebb jövőjéhez. Ha ezt a környezetbarát játékot választja, már korán megtanítja gyermekének a környezetről való gondoskodás fontosságát. A készlet oktatási előnyöket is kínál. Ahogy a gyerekek egymásra rakják és összekapcsolják a kockákat, fejlesztik a finommotorikus készségeiket, a szem-kéz koordinációt és a térlátást.

A készlet kompatibilis a DUPLO kockákkal, így végtelen fantáziát enged. A gyerekek megépíthetik saját konyhai jeleneteiket, úgy tehetnek, mintha főznének és tálalnának, vagy akár szerepjátékot is játszhatnak szakácsként és ételrajongóként. A kockák élénk színei és valósághű mintái tovább fokozzák az érzékszervi élményt.

Ajándékozza meg gyermekét a képzelőerővel, az oktatással és a fenntarthatósággal az Élelmiszerek építő készlettel. Hagyja, hogy felfedezzék az ételek világát, miközben a bolygó iránti szeretetre neveli őket. Fektessen be a jövőjükbe, és nézze, ahogy kreativitásuk szárnyal, miközben építkeznek, tanulnak és játszanak ezekkel a környezetbarát építőkockákkal. A BiOBUDDi termékek szórakoztatóak és biztonságosak.

A csomag tartalma:
– 26 színes építőkocka (DUPLO méret)
– egy alaplap
– a kockákra nyomtatott ételek
– kézikönyvek.

Életkor: 1,5 – 6 év

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka