Bemutatjuk a Állatok építőjáték készletet – egy magával ragadó és környezetbarát játékot, amely kreativitást és tanulást vált ki a 1,5 és 6 év közötti gyermekekből.

A készletet úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a DUPLO kockákkal, így végtelen lehetőségeket kínál, és bővíti gyermeke kreatív látókörét. Képzeletbeli építményeket építhetnek, saját állati élőhelyeket hozhatnak létre, és akár szerepjátékba is kezdhetnek újdonsült állatbarátaikkal.

Ezek a kockák Hollandiában készültek fenntartható anyagok felhasználásával. A cukornád mellékáram felhasználása biztosítja a csökkentett szénlábnyomot, és hozzájárul bolygónk zöldebb jövőjéhez. Ha ezt a környezetbarát játékot választja, már korán megtanítja gyermekének a környezetről való gondoskodás fontosságát. A készlet oktatási előnyöket is kínál. Ahogy a gyerekek egymásra rakják és összekapcsolják a kockákat, fejlesztik a finommotorikus készségeiket, a szem-kéz koordinációt és a térlátást. Ezzel párhuzamosan kognitív képességeiket is fejlesztik azáltal, hogy megismerkednek az állatokkal, azok tulajdonságaival és élőhelyeikkel.

Ajándékozza meg gyermekét a képzelőerővel, az oktatással és a fenntarthatósággal az Állatok építő készlettel. Hagyja, hogy felfedezzék az állatvilág csodáit, miközben a bolygó iránti szeretetre neveli őket. Fektessen be a jövőjükbe, és nézze, ahogy kreativitásuk szárnyal, miközben építkeznek, tanulnak és játszanak ezekkel a környezetbarát építőkockákkal. A gyerekek a BiOBUDDi Tanulás Állatok készlet építésével és játékával kezdjék el felfedezni az állatvilág csodáit! A BiOBUDDi termékek szórakoztatóak és biztonságosak.

A csomag tartalma:
– 26 színes építőkocka (DUPLO méret)
– egy alaplap
– a hasábokra nyomtatott állatok
– kézikönyvek.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka