BiOBUDDi BB-0010 legó dupló kompatibilis építőjáték 3 alappal
Tornyot vagy házat szeretne építeni? Játssz és tanulj a 100 db-os „BiOBUDDi Tanulás – Alkotni jó” építőjáték készlettel! Építs a kicsivel együtt, hogy fejleszd a problémamegoldó képességét és kitartását.
Ennek a játékkészletnek nem az építés megtanulása az egyetlen célja. Az építőkockákkal való játék és alkotás segít a gyerekeknek fejleszteni képzelőerejüket, térérzéküket és finommotorikus készségeiket, és mindezt szórakozás közben!

Az építőkockákkal való játék és alkotás segíti a gyerekek fejlődését!
Az oktatási és kreatív építőkészletek felkeltik a kíváncsiságot, és új alkotásokra inspirálják a gyerekeket. A színválogatás és a nyelvi tevékenységek pedig ösztönzik gyermeke nyelvi fejlődését.

Ezenkívül a BiOBUDDi készletek színesek és bio alapúak. A játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek kifejezetten a kis kezek számára. Amellett, hogy környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatók és gyermekbarátak. A kockákkal való építés javítja gyermeke szem-kéz koordinációját, valamint finommotoros, kognitív és kreatív képességeit. A szülők matricákkal díszíthetik az építőkockákat, hogy inspirálják gyermekük fantáziáját, és megtudhatják, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A tökéletes ajándékot keresed fiúnak vagy lánynak? A BiOBUDDi termékek oktató jellegűek, környezetbarátak és szórakoztatóak! Kombináld a játékot a többi Tanulás vagy akár Vadvilág készlettel, hogy ösztönözd a gyerkőc fejlődését.

Műszaki adatok:
100 színes építőelem és három alaplap
Elemekre ragasztható matricák
Kézikönyv
Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka