Vonatos építőjáték készlet 1,5 éves kortól. A játék kompatibilis a DUPLO kockákkal, építőelemekkel.

A 38 darab elemből a gyerekek összeépíthetik a mozdonyt, a szerelvényeket és még számokkal jelölt rakományt is tehetnek rájuk. A készlet része egy gyönyörű kézikönyv is, amely lépésről lépésre vezeti a gyermeket a játék megépítésében. A kocsik kerekei forognak, a vagonokat egymáshoz lehet kapcsolni, így lehet a mozdonyt húzni, tolni a szerelvényekkel együtt. Ezzel a készlettel a gyerekek megtanulják fejleszteni kognitív és finommotorikus képességeiket.

Organikus játékok
A BiOBUDDi biojátékai cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. A színes elemek összhangban vannak a kicsik tapasztalataival, és nem csak környezetbarátak, hanem újrahasznosíthatóak és gyermekbarátak is. A teljes gyártási folyamat A-tól Z-ig CO2-semleges, és még a szép csomagolás is FSC jóváhagyással rendelkezik. A játékokat alaposan tesztelték, és minden feltételnek megfelelnek.

A termék fő előnyei:
– Hollandiában készült.
– Minden BiOBUDDi építőelem a cukornádnövény felhasználhatatlan maradványaiból készül így környezetbarát és ökológiailag fenntartható.
– A kockákkal való építés jót tesz a kisgyermek finommotorikus fejlődésének.
– Több órányi szórakozás garantált.
– A színes, matricákkal ellátott építőkockák a kisgyermekek számára vonzóak.
– A csomagolás környezetbarát és tárolási funkcióval is rendelkezik.
– A játékot kibővítheti valamelyik másik BiOBUDDi járműves készlettel, de az építőelemek kombinálhatók más ismert márkák elemeivel is.

Ezt a terméket így is ismerheti: BiOBUDDi BB-0241 | legó-duplo-kompatibilis bio építőjáték | Számvonat

Kérjük, ne tévessze össze a LEGO® DUPLO® 10847 – Számvonat termékkel.

Életkor

, , ,

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka