Világítsa meg játékalkotásaidat a Builder Light készlettel – a tökéletes STEM építőjáték, amely kihívást jelent a kezdő mérnökök képzeletének. Ezzel a 120 darabos építőjátékkal bármit megépíthet, amit csak szeretne, így szabadon szárnyalhat a fantáziája. Ez a nyitott végű készlet négy elemmel működő fényelemet tartalmaz, amelyek további színeket és fényt kölcsönöznek alkotásainak, valamint könnyen használható eszközöket, amelyek segítenek az építésben. A fénykomponensek négy különböző üzemmóddal rendelkeznek a további részletek érdekében: ON, OFF, villogó és pulzáló, és tökéletesen együttműködnek az átlátszó műanyag alkatrészekkel, amelyek többféle színben kaphatók.

A 34593 Builder Light készlet 120 elemet tartalmaz: Beleértve 4x fénykomponenst és egy válogatott, könnyen használható szerszámot.

Építse meg a sajátját: a BRIO Builder STEM építőjátékok azért lettek kitalálva, hogy kihívást jelentsenek a kezdő építőmérnökök képzeletének. Minden készlet teljesen kompatibilis más BRIO builder készletekkel! Teremtsen valódi teljesítményérzetet: A BRIO Builder termékcsalád elősegíti a nyílt végű játékot, a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt, a logikus gondolkodást és a feladatok elvégzését.

Az európai bükkfából és kiváló minőségű műanyagból készült Builder termékcsalád 3 éves kortól alkalmas, és ideális ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt.

Figyelmeztetés! Nem alkalmas 3 év alatti gyerekek számára. Kis méretű alkatrészek. Fulladásveszély.

Ezt a terméket így is ismerheti: Brio 34593 Builder alapszett

Nem

,

Életkor

, , , , , ,

Korosztály

, ,

Gyártó

Brio

Márka