A helikopteres repülésnél nincs menőbb módja a repülésnek. Az új Teherszállító helikopter játék pilótája mögött a rakodótér készen áll arra, hogy komoly súlyt – akár két teljesen megrakott kocsit – szállítson. Ha minden a helyén van, pörgesd meg a BRIO helikopter rotorját, szállj fel, és szárnyalj magasan a BRIO világod felett.

A csomag tartalma: 1x teherhelikopter, 1x figura, 2x vagon, 2x fa rakomány, 2x konténer.

A csomag mérete: kb. 22,6 x 14,9 x 11,4 cm.

A BRIO vonatok, mozdonyok, vagonok, kocsik és járművek a klasszikus BRIO mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatáshoz! Minden vonatszett, sín, tartozék és célállomás a klasszikus fa vonatsínnel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű csatlakoztatást egymáshoz és a saját BRIO világod bővítését.

Az FSC európai bükkfából és kiváló minőségű műanyagból készült BRIO World vasútsorozat 3 éves kortól ajánlott, és ideális ajándék fiúknak és nagyszerű ajándék lányoknak. Tudjuk, hogy a gyerekek néha a várttól eltérő módon játszanak a játékokkal. Ezért alaposan teszteljük termékeinket szigorú biztonsági követelményeinknek megfelelően, amelyek sok esetben szigorúbbak, mint a törvényi előírások.

Nem

,

Életkor

Korosztály

,

Gyártó

Brio

Márka