Az óvodás kor a gyerekek számára az egyik legfontosabb időszak a tanulásban. De ki mondta, hogy az egyszerű fejlődésnek és az alapvető ismeretek elsajátításának unalmasnak kell lennie? Most bemutatjuk neked a Carotina 1000 Kérdés játékgyűjteményt, ami úgy teszi a tanulást izgalmassá, hogy közben rendkívül hatékony!

A Carotina 1000 kérdés egy valóságos tanulási kaland a kis felfedezőknek. Az interaktív kártyák segítenek könnyedén és szórakozva elsajátítani a számokat, formákat, színeket, állatokat, és még sok alapvető ismeretet. Ráadásul a Carotina világító toll is a játék része, ami igazi interaktív élményt kölcsönöz a játéknak. A feladatok elvégzése során, jó és rossz válasz esetén, különböző hangokat ad. Ez nemcsak motiváló, de még szórakoztató is!

A játékhoz tartozik még egy szórakoztató társasjáték is, amely által közösen fedezhetitek fel a tanulás világát. A társasjáték mellett az interaktív elektronikus kérdés-felelet játék tanít olvasni a szavakat, felismerni a formákat és a számokat.

A játékok extra tartós, erős kartonból készültek.

Csomagolás mérete: 46 x 31 x 8 cm

3 éves kortól ajánljuk.

Életkor

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

Lisciani

Márka