A Carotina 50 játék gyűjtemény egy fejlesztő játék csomag, amely végigvezeti a kicsiket  az ábécé, az első szavak és az első számok megismerésén. Ez a játék szett nem csak egy egyszerű játékcsomag, hanem egy olyan élmény, amely segít a gyerekeknek fejlődni és tanulni. És ami még izgalmasabb, hogy ezt az útmutatóval ellátott 50 játékot úgy tervezték, hogy a kisgyermekek könnyen megértsék és élvezzék. A Carotina világító toll is a játék része, ami igazi interaktív élményt kölcsönöz a játéknak. A feladatok elvégzése során, jó és rossz válasz esetén, különböző hangokat ad.

Ábécé tanulása

Az első fontos lépés a tanulás útján az olvasás és az írás világába való bevezetés. A Lisciani Carotina játékok segítenek a gyerekeknek megismerni az ábécét szórakoztató és interaktív módon. A gyönyörűen illusztrált karakterek és játékok által könnyebben megy a játékos tanulás.

Első szavak gyakorlása

A játékok másik részében a kicsik alapvető szavakat sajátíthatnak el. Ez segít nekik kommunikálni és kifejezni magukat, miközben még több színes karakterrel és szórakoztató játékkal találkoznak.

Első számok megismerése

Az alapvető matematikai készségek pallérozása sem marad el. A Carotina játékok segítenek a lurkóknak megismerni és megérteni az első számokat, miközben élvezik a különböző játékokat és kihívásokat.

Logika fejlesztő játék

A Lisciani Carotina játékok nem csak az alapvető ismereteket fejlesztik, hanem a gyerekek logikai gondolkodását is. A sok színes karakter és feladat segít nekik fejleszteni a problémamegoldó készségeiket és kreativitásukat.

Az illusztrált útmutató segítségével könnyű megérteni a játékokat kicsiknek és nagyoknak, valamint támpontot ad a felnőtteknek a gyermekek támogatásában is.

Csomagolás mérete: 34 x 8 x 27,5 cm

3 éves kortól ajánljuk.

Életkor

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

Lisciani

Márka