„Ralph Demolisher az interneten” – Ralph, a videojátékok gonosztevője és barátja, Wandelopa von Cuks elindulnak, hogy a világhálón bolyongjanak egy bizonyos alkatrész után kutatva, amely szükséges Wandelopa játékának megmentéséhez. Különböző internetes hírességek és játékfigurák segítenek az ismeretlen világban eltévedt hősöknek. A filmben a Disney hercegnők vendégszerepelnek, először együtt a nagyvásznon!

Jégkorszak Elsa és Anna 2-Pak baba E7417. Kezdd el mesegyűjteményedet ezekkel az új, modern ruhákba öltöztetett babákkal. A Disney hercegnők kollekciója nagyszerű választás a lányok számára. Mindegyik készlet két hercegnőt tartalmaz, a gyermekek által kedvelt és népszerű mesék szereplői alapján. A babák alkalmi, kényelmes ruhákat viselnek, vidám, modern kiegészítőkkel. Elsa babának hosszú szőke copfja van, és kényelmes ruhát visel, amely egy kék pulóverből, amelyen a „Just Let It Go” felirat szerepel, fekete leggingsből és kék cipőből áll. Az Anna babának gesztenyebarna haja van, két copfba fonva, és egy szendvics grafikus pólót, kockás inget, farmer rövidnadrágot és egy pár aranyos edzőcipőt visel. A babák kilenc ponton csuklósak, így igazán filmszerű pózokba állíthatod őket. A kollekcióban olyan hercegnők szerepelnek, mint: Elsa, Anna, Vaiana, Hófehérke, Rapunzel, Tiana és mások (külön megvásárolható, a rendelkezésre állás függvényében). Ez a két darabos babacsomag tökéletes kezdet a babagyűjtésbe, melyet a „Ralph bontás az interneten” című Disney-film ihletett.

Disney Jégvarázs 2: Anna és Elsa Laza Öltözékben – E szettben a babák hétköznapi, lezser és kényelmes öltözetet viselnek, modern kiegészítőkkel.

Nem

Gyártó

Hasbro

Márka