Minden lány, aki szereti a „Frozen” – „Jégvarázs” című filmet, örülni fog az új babáknak, amelyeken kedvenc filmjük főszereplői szerepelnek. Arendelle hercegnői, Anna és Elsa prémium minőségű anyagokból készült, részletgazdag díszítésekkel ellátott luxus ruhákban. Ezeket a gyönyörű ruhákat a Jégvarázs 2. film elején Elsa és Anna alkotásai ihlették.

A babák 9 ponton csuklósak, és a szemüket gyönyörű hosszú szempillák díszítik.

A „Frozen – Jégvarázs 2” a film második része elsősorban arra a kérdésre kíván választ adni, amit sok „Jégkorszak” rajongó kérdez: miért született Elsa varázslatos képességekkel? A kérdésre adott válasz őt és az arendelle-i királyságot fenyegeti. Hogy megmentsék a királyságot – Elzának, Annának, Kristoffnak, Olafnak és Sven-nek egy „veszélyes, de rendkívüli utazásra” kell indulnia. A „Jégvarázs” első részében Elsa attól félt, hogy az ereje túl sok a világnak. A második részben remélnie kell, hogy elég!
Anna baba feltűzött hajjal és egy csinos hajtűvel. Hosszú ruhát és papucsot visel, nyakát nyaklánc díszíti. Akárcsak az igazi hölgyek, a babák is levehetők és papucsra cserélhetők, felöltöztethetők és játszhatók a filmjelenetekben.

Baba magassága: 28 cm

Nem

Gyártó

Hasbro

Márka