TANULÁS | A STEM Heroes modellkészleteink felkészítik a fiatal tanulókat az egész életen át tartó tudományos felfedezésekre azáltal, hogy szórakoztató kísérleteken, könnyen elsajátítható elméleteken és kreatív játékórákon keresztül bemutatják a legfontosabb STEM (természettudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika) alapelveket.
TAPASZTALAT: A holnap hajózási mérnökei 5 csodálatos óceánjáró hajó (katamarán, jacht, Titanic, tengeralattjáró és egy szuper luxusjacht) építésével és kísérletezésével mindent megtanulnak az óceánok felfedezésének nagy korszakáról, a tengeri navigációs eszközökről és a felhajtóerő elvéről.
A mellékelt útmutató akár 5 különböző modell létrehozásához nyújt segítséget.
ÁLTALÁNOS | 8-14 éves korig ~ Interaktív 3D építő alkalmazással a gyerekek virtuális valóságban építkezhetnek ~ Teljesen kompatibilis az összes Engino termékkel a kreatív, szabad stílusú játék óráiért ~ Toxinmentes műanyag.
Az ENGINO-ról ~ Az innovációra és a kreativitásra összpontosítunk. Annak érdekében, hogy a diákokat jobb problémamegoldókká és jövőbeli innovátorokká tegyük, egy új moduláris csatlakozórendszer tervezése lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljesen működőképes modelleket építsenek.

Nem

,

Gyártó

Engino

Márka