A Super Mario világ mindig is lenyűgözte a játékosokat a szórakoztató karakterekkel, lenyűgöző kalandokkal és változatos pályákkal. Azonban most egy új játék érkezett, amely nem a hagyományos platformer játékmenetre épül, hanem az egyensúlyozás és a stratégia izgalmas világába repíti a rajongókat. A Super Mario Balancing Game – Ground Stage egy kreatív és szórakoztató ügyességi játék, amelyben a gyerekeknek gondoskodniuk kell arról, hogy a különböző Super Mario karakterek egyensúlyban maradjanak a játéktéren.

Super Mario Egyensúlyozó játék – Ground state

A Super Mario Egyensúlyozó játék – Ground Stage egy olyan társasjáték, amelyet 2-4 játékos játszhat. A játék tartalmaz egy alap játékteret, amely a jól ismert Super Mario világ ikonikus elemeit ábrázolja. A játékosok körönként dobókockát használnak a lépéseik meghatározásához, annyi karaktert kell felpakolniuk az emelvényre amennyit a kocka mutat, miközben próbálják megőrizni az alap egyensúlyát. A gyerekeknek ügyesen kell tervezniük lépéseiket, hogy elkerüljék a figurák felborulását vagy elesését.

Ez a Super Mario ügyességi játék olyan készségeket fejleszt, mint a koordináció és a stratégiaalkotás, és ugyanakkor rengeteg móka és nevetés is jár vele.

A doboz tartalma:

– 4 db Super Mario karakter

– 1 db billenő játéktér

– 1 db dobókocka

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: kb, 10 perc

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól ajánljuk.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Epoch Everlasting Play