1990-es években számos ikonikus videojáték született, amelyek örökre beírták magukat a játékipar történetébe. A Super Mario sorozat talán a legismertebb és legkedveltebb közülük, és az idő múlásával a Mario egyik legmeghatározóbb jelképe a Piranha Plant lett. Most pedig a gyerekeknek lehetőségük van arra, hogy közvetlenül részt vegyenek a Piranha Plant izgalmas világában a Super Mario Piranha Plant Escape társasjátékban.

A Piranha növény és a Super Mario

A Super Mario Piranha Plant Escape egy könnyen tanulható, mégis izgalmas és szórakoztató társasjáték, amelyet 2-4 játékos játszhat.

A játékosoknak dobniuk kell a dobókockával, majd a játéktáblán lévő figurát a kockán látható számmal kell léptetni. A kör végén a Piranha Plant gombot annyiszor kell megnyomni, ahányszor a játéktér jelzi a bábu alatt. De légy óvatos, a Piranha Plant szörnyen éhes, ha a növény megmozdul, téged vesz célba és kidobja a figurád a pályáról, így veszítesz.

A Super Mario Piranha Plant Escape tökéletes játék a Super Mario rajongóknak és azoknak, akik nosztalgiával gondolnak vissza a régi videojátékokra. A játék kiemelkedik a kreatív dizájnnal és a részletes figurákkal, amelyek hűek a Super Mario sorozat képi világához.

A Super Mario Piranha Plant Escape társasjáték tartalma:
– 1 db Super Mario figura
– 1 db Luigi figura
– 2 db karton bábu
– 1 db játéktér
– 1 db dobókocka

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: kb. 10 – 15 perc

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól ajánljuk.

Ezt a terméket így is ismerheti: Super Mario Piranha növény menekülés!

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Epoch Everlasting Play