A Geomag Green Line termékvonal 100 %-ban újrahasznosított muanyagból készül. A termékek eloállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra –100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével. A kiváló svájci minoségnek köszönhetoen a játékélmény is minoségi pillanatokat hoz el számunkra. Válaszd te is a Geomag Green termékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess oda környezetünkre!

A Magicube a Geomag új mágneses vonala, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeket bármely irányba fordítva a mágneses ero hatására könnyedén összetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévo pólusok mindig a megfelelo irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik a kicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesesség varázslatos erejét játékosan a Magicube kockák segítségével.

A MagiCube vonal a legkisebbek számára készült, nagyobb kockák és élénk színek jellemzik. A kockák mágnesessége igen eros, így bármilyen 3 dimenziós alkotás kivitelezheto velük. A kicsik megismerkednek játék közben a mágnesességgel, és fejlodik szem-kéz koordinációjuk és kreativitásuk.A doboz tartalma:- 2 db kék színu MagiCube kocka- 2 db piros színu MagiCube kocka- 2 db sárga színu MagiCube kocka- 2 db zöld színu MagiCube kockaA csomagolás mérete: 9 x 9 x 18 cm1 éves kortól ajánljuk.

Életkor

1 év

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Geomagworld

Márka