A Magicube a Geomag új mágneses vonala, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeket bármely irányba fordítva a mágneses ero hatására könnyedén összetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévo pólusok mindig a megfelelo irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik a kicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesesség varázslatos erejét játékosan a Geomag Magicube révén, a Mancs Orjárat karakterekkel.

A Geomag Magicube mágneses építokockák lányos szettjében a Mancs orjárat legszebb pilótájával, Skye-jal találkozhatsz. A rózsaszínu építokockák könnyen kezelhetoek a legkisebbek számára is. A mágneses játék elemeinek minden oldalán akad egy kép, melyekbol többféle ábra rakható ki. Forgasd a kockákat és rakd össze kedvenc szereplodet! Készen állsz egy új küldetésre? Skye bármilyen váratlan helyzetet megold, tedd próbára képességeit!

A mágneses építojáték készlet 5 építoelembol áll, kialakításuk strapabíró, könnyedén illeszkednek a kézbe. Skye képe nem válik le a kockákról, még a legnagyobb akciónak is ellenáll.

A Geomag Magicube szettet 2 éves kortól ajánljuk.

Életkor

2 év

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

Geomagworld

Márka