A Magicube a Geomag új mágneses vonala, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeket bármely irányba fordítva a mágneses ero hatására könnyedén összetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévo pólusok mindig a megfelelo irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik a kicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesesség varázslatos erejét játékosan a Geomag Magicube révén, a Mancs Orjárat karakterekkel.

A Geomag Magicube mágneses építokockáknak ebben a szettjében Marshall, a Mancs orjárat rettenthetetlen tuzoltó kutyusa vár téged. Az építoelemeken a dalmata kölyköt, tuzoltóautóját és bátorságát igazoló jelvényeit láthatod, többféle méretben. Az építojáték egyszeruen kezelheto a legkisebbek számára is: nincs más dolguk, mint hogy összeillesszék a mágneses kockákat, így kirakhatják Marshallal kapcsolatos kedvenc képeiket! Készen álltok egy új küldetésre?

A mágneses építojáték készlet 5 építoelembol áll, kialakításuk strapabíró, könnyedén illeszkednek a kézbe. Marshall képe nem válik le a kockákról, még a legnagyobb akciónak is ellenáll.

A Geomag Magicube szettet 2 éves kortól ajánljuk.

Életkor

2 év

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Geomagworld

Márka