Miért különleges a Geomag Pro-L 75 db-os szett?/strongA Geomag Pro-L mágneses építojáték erosebb mágnesekkel rendelkezik, mint a többi Geomag készlet, lehetové téve a még tartósabb struktúrák kialakítását. A mágneses fémrudakon található polaritás jelzo segít megérteni a mágnesesség elvét. A Geomag PRO-L 75 db-os szett kék és ezüst színu elemeibol rendkívül mutatós épületféleségeket alkothatsz meg. Szuper építési ötleteket találsz a mellékelt útmutatóban, de még jobb, ha Geomag építményed tervezésében saját képzeloerodre hagyatkozol.A Geomag Pro-L 75 db-os szett tartalma:/strong
26 db mágneses rúd/
20 db acél golyó/
14 db háromszög alakú muanyag panel/
12 db négyzet alakú muanyag panel/
3 db ötszög alakú muanyag panel/
/Anyaga: muanyag és fémA csomag mérete: kb. 22 x 5 x 38 cmA Geomag Pro-L 75 db-os mágneses építojáték szettet 8 éves kortól ajánljuk.
Mi a Geomag?/strong
A Geomag egy svájci minoségu mágneses építojáték-család, mely számos termékvariációban érheto el. Találunk Geomag építokocka szettet kicsiknek már 3 éves kortól, kaphatóak Geomag mágneses versenyautók is. A biztonságos és szupereros mágnesek, az acélgolyók és a különféle lányos és fiús színu – vagy épp foszforeszkáló, illetve csillámos – muanyag oldalpanelek összeállításával fantasztikus építményeket tudsz alkotni, a lehetoségek száma végtelen. Kombinálhatod is egymással a különbözo szetteket, így a végeredmény még izgalmasabb lesz. A Geomag mágneses építojáték ugyanakkor játszva tanít is: általa megismerheted a mágnesesség elvének muködését. Miközben a Geomaggel játszol, kézügyességed és kreativitásod is fejlodik.

Életkor

8 év

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Geomagworld

Márka